isko Uvex munkavédelem « Dér Munkavédelem

UVEX munkavédelem

Mottónk: protecting people, azaz legfontosabb célunk az emberi élet védelme. Ennek elérése érdekében olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk, amelyek az emberek biztonságát és védelmét szolgálják a munkavédelem, a sport és a szabadidő terén egyaránt.

Szakértelem és márkanév: uvex termékrendszerek. Az uvex safety group a "protecting people” küldetésünkre alapozva innovatív termékrendszerek forgalmazójaként jelentkezik gyártói szakértelmét hangsúlyozva. Az alábbi négy termékorientált stratégiai üzletágra,

  • Fejvédelem (védőszemüvegek, korrekciós védőszemüvegek, lézer védőszemüvegek, hallásvédelem, légzésvédelem, fejvédelem),
  • Munka- és védőruházat,
  • Lábvédelem (munkavédelmi cipők, funkciós zoknik, ápolási kiegészítők) és
  • Kézvédelem (védőkesztyűk mechanikai és vegyi kockázatok ellen).

valamint egy piacorientált üzletágra osztott uvex safety group egyidejűleg kínál termékcsoportokon átívelő, szakmaspecifikus megoldásokat és az egyéni vevői igényeket kielégítő rendszermegoldásokat a piac követelményeihez igazodva a világ minden részén. A mindenre kiterjedő uvex stratégia és vezetésirányítási rendszer a folyamatos progresszív fejlődést támogatja és garantálja céljaink stratégiacentrikus megvalósítását a mátrixszervezet minden pontján.

Stratégiánk lényege: "innovatív termékrendszereket kínálni gyártói kompetenciával". Célunk, hogy műszakilag magas színvonalú, összehangolt és saját gyárainkban előállított termékeket kínáljunk ugyanazon márkanév alatt, "tetőtől-talpig". Ez tesz minket egyedivé szerte a világon versenytársainkhoz képest.

"Az uvex-termékekkel a tökéletességre törekszünk!" Az általános és egységes stratégiarendszer léte a vállalat számára nagy lépést jelent a jövő felé és lehetővé teszi, hogy az uvex munkavédelmi eszközök folyamatosan a szakmai fejlesztések csúcsán álljanak. A 2007-ben elvégzett "Top 100” vállalat-összehasonlítás kimutatta, hogy az uvex safety group a német középvállalkozói szféra leginnovatívabb vállalatai közé tartozik. Sőt, a középvállalkozás-projektek rangsorában vállalatunknak sikerült az "innovációs marketing” kategóriában a legjobb tíz közé kerülnie! A "Top Innovator” védjeggyel kitüntetett uvex cégcsoport a jövőben is szeretné vevőit meggyőzni arról, hogy a munkavédelmi szakterület vezető innovációs vállalatai közé tartozik.

Márkák Giasco Uvex Abeba KCL Honeywell 3M 3M Naturtex