isko Honeywell 4210 ML FFP2D félálarc - Honeywell

Munkavédelemi eszközök
/ Légzésvédelem / Honeywell légzésvédelmi termékek / Honeywell porálarcok

Honeywell 4210 ML FFP2D félálarc (1 kép)

Honeywell 4210 ML

Honeywell 4210 ML FFP2D félálarc

Honeywell

Honeywell 4210 ML egyszerhasználatos FFP2D szűrő félálarc

Alkalmazási területek: textilipar, bányászat, építőipar, vas-, és acélipar, gépjárműlakatos munkák, fafeldolgozás (kivétel tölgy, bükk és egzotikus fafajták), mezőgazdasági, kertészeti munkák, élelmiszeripar, fémek vágása, formázása, stb. Védelmet nyújt kálcium-karbonát, agyag, kaolin, cellulóz, pamut, liszt, vastartalmú fém, cement, nátrium-szilikát, kén, üvegszál, műanyagok, keményfa, szén, kvarc, nem vastartalmú-fémek, réz, alumínium, bárium, titánium, vanádium, króm, mangán, molibdén,  növényi és ásványi olajok, fémes folyadékok porai, párái és gőzei ellen (a felsorolás nem teljes).
 

Maximális alkalmazási szintek: olyan légköri viszonyok mellett használható, ahol a szilárd és/vagy folyékony aeroszolok koncentrációjának maximális értéke 12 x OEL* (EN 149:2001 szabvány szerint). Egyes szennyezőanyagok esetében bizonyos korlátozások vagy megszorítások léphetnek érvénybe. Kérjük, tájékozódjon az érvényes egészségügyi és biztonsági szabványokról, előírásokról.
Használatra vonatkozó korlátozások:
Ez az egyszer használatos szűrő félálarc NEM HASZNÁLHATÓ az alábbi körülmények fennállása esetén:
- az oxigén koncentráció 17% alatti
- a szennyezőanyagok vagy ezek koncentrációja ismeretlen vagy ezek az egészségre vagy életre közvetlen veszélyt jelentenek (IDHL)
- a szennyezőanyagok koncentrációja meghaladja az érvényes egészségügyi és biztonsági szabványokban/előírásokban meghatározott szintet vagy a  12  x OEL* értéket.

- mérgező vagy radioaktív szennyezőanyagok vannak jelen
- gázok vagy gőzök vannak jelen
- tűzoltási tevékenység végzése

Figyelem :
Javasoljuk, hogy a felhasználók minden esetben ellenőrizzék, hogy a légzésvédő eszköz által nyújtott védelem megfelel a munkaterületen jelenlévő szennyezőanyag(ok) típusának és koncentrációjának.
Az eszközt kizárólag képzett és erre illetékes személyek használhatják.
A légmentes zárás valószínűen nem biztosítható az álarc szakáll vagy borosta fölötti viselése esetén. A légzésvédő eszköz oxigént nem adagol.

* OEL: Munkahelyi expozíciós határérték.


Márkák Giasco Uvex Abeba KCL Honeywell 3M 3M Naturtex