isko Miller by Honeywell zuhanásgátlók « Dér Munkavédelem

Miller® by Honeywell zuhanásgátlók


Miller® by Honeywell - Innovatív termékek - Fokozott biztonság és teljesítmény

A Miller® by Honeywell, mint a zuhanásgátló eszközök piacvezető gyártója, több mint 50 éve jár élen a kimagasló teljesítményű, a magasban dolgozók munkáját biztonságosabbá tevő eszközök és megoldások kifejlesztésében. Ez alatt az idő alatt a zunahásgátlás területén sikerült kivívnunk a világ leginnovatívabb gyártója nevet.

A Miller® by Honeywell neve egyet jelent a minőséggel és az innováció-központúsággal

Az iparágban egyedülálló, csúcstechnológiás eszközeink a dolgozók védelmének elengedhetetlen kellékei, amelyekben ötvöződik a szabad mozgás lehetősége és a páratlan kényelem. A Miller® by Honeywell aktívan együttműködik az iparág szakértőivel annak érdekében, hogy minden egyes iparág számára innovatív megoldásokat dolgozzon és fejlesszen ki.

A Miller® by Honeywell termékeket főállású képzett mérnökök és szakemberek fejlesztik és tesztelik. A Miller® by Honeywell házon belül működtetett és legmodernebb berendezésekkel dolgozó vizsgálati üzeme nem csupán a speciális szabványoknak való megfelelést teszteli, hanem a szabványok követelményeit meghaladó megfelelést is megköveteli a biztonság tekintetében egyedülálló teljesítmény elérése érdekében.

Vissza
Márkák Giasco Uvex Abeba KCL Honeywell 3M 3M Naturtex