isko Howard Leight by Honeywell « Dér Munkavédelem

Howard Leight by Honeywell


A Howard Leight by Honeywell két egymást kiegészítő termékcsoportjával (füldugók és fültokok) kínál megoldást szinte az összes zajjal összefüggő kockázat kivédésére. A hallásvédelem innováció területén vezető Cégcsoport olyan megoldásokat kínál, amelyek optimális védelmet és kivételes kényelmet kínálnak viselőiknek.

Az iparágban vezető Howard Leight by Honeywell a leginnovatívabb megoldásokat kínálja a fülön belüli védelem tekintetében. Eldobható, többször használatos, észlelhető és fejpántos füldugóink széles választékában megtalálhatók a legkülönfélébb anyagú, formájú, méretű és védelmi fokozatú termékek, amelyek bármely környezetben, bármely felhasználó számára páratlan kényelmet nyújtanak.

A Howard Leight by Honeywell által tervezett fültokok a kimagasló védelem számos formáját kínálják Önnek és alkalmazottainak. Legyen szó akár a káros zajoknak hosszútávon kitett dolgozók védelméről, vagy a veszélyes környezetben dolgozók egymás közötti kommunikációjának megkönnyítéséről, a Howard Leight by Sperian szabadalmazott újításai és szakértelme minden esetben biztosítják a hallásvédelem és hangvezérlés feladatainak megfelelő fültokok megalkotását.

Vissza
Márkák Giasco Uvex Abeba KCL Honeywell 3M 3M Naturtex