isko 3m munkavédelem « Dér Munkavédelem

3M munkavédelem

3M félálarcok

A 3M úttörő szerepet játszott a karbantartást nem igénylő részecskeszűrő félálarcok gyártása területén. Azóta is - több, mint 25 éve - fejleszti és gyártja ezt a fajta légzésvédelmi terméket.

Légzésvédőink teljesítményét megnöveltük úgy, hogy megfeleljenek a legújabb Európai Szabványoknak. Keményen dolgoztunk azon is, hogy megismerjük mi tesz egy terméket viselhetővé.

A komfort az egyik legfontosabb tulajdonság. Az alapvető követelményeket messze túlszárnyaltuk, hogy a dolgozók ne csak viseljék termékeinket, de akarják is viselni azt. Erre nagyon jó példa az új Cool Flow™ szelep az új 3M™ Komfort Plusz légzésvédő család esetében.

Időnként szükség van a szilárd részecskék mellett bizonyos alacsony koncentrációjú gőzök és gázok elleni védelemre is. Az ilyen fajta szennyeződések és kellemetlen szagok fejlesztettük ki a Speciális légzésvédő család termékeit.

Technológiánkat még tovább fejlesztettük a hegesztők számára készített légzésvédő termék esetében. Ez a részecskeszűrő félálarc védelmet nyújt az ózon füst ellen, amely a hegesztés bizonyos fajtáinál keletkezik. Ugyanakkor a részecskeszűrő technológia csökkenti a szűrő eltömődési ütemét, más szűrőkkel összehasonlítva.

A letölthető kiválasztási útmutatók pedig megkönnyítik a különböző ipari alkalmazásokban a megfelelő légzésvédelmi termékek kiválasztását.


3M légzésvédők

Gázok, gőzök és részecskék elleni légzésvédők

A többször használható légzésvédelmi termékeink védelmet nyújtanak: ipari gőzök, gázok, részecskék ellen.

Szűrőfélálarcaink széles választéka biztosítja, hogy bárki megtalálja a neki megfelelő védelmi képességű légzésvédelmi eszközt. A könnyű 3M 6000 sorozatú fél- és teljesálarcok biztonságot, komfortot és könnyű használhatóságot nyújtanak.

A 3M 7000 sorozatú fél- és teljesálarcok a minőséget, a könnyű használhatóságot, komfortot és tartósságot egyesítik.

A letölthető kiválasztási útmutatók pedig megkönnyítik a különböző ipari alkalmazásokban a megfelelő légzésvédelmi termékek kiválasztását.


3M hallás, fej és arcvédelem

A hallásvédőink csökkentik a zajszintet pontosan a megfelelő értékekkel, sem többel, sem kevesebbel. Nálunk megtalálja a megoldást. Minden egyéni védőeszköz felhasználónak és minden munkakörnyezetnek megfelelően rendelkezünk a hagyományos füldugótól kezdve a magas színvonalú fültokokig.

Néhány esetben szükség lehet a hallásvédő vagy arcvédő eszközök együttes használatára, ehhez arcvédők, hallásvédelmi termékek, védősisakok széles köréből nyújtunk választékot.

Az egyéni védőeszközök kiválasztásában és használatánál szüksége lehet segítségre. Választását segítjük különböző oktatási anyagokkal, tanfolyamokkal és technikai tanácsadással.


3M védőszemüvegek

Széles választékát kínáljuk magas minőségű, stílusos, kényelmes védőszemüvegeknek, melyek számos területen használhatók nagy sebességű, alacsony energiájú olvadt fémek vagy akár folyadékcseppek becsapódása ellen.

Védőszemüvegek

Védőszemüvegeinket 3 családba soroljuk – Classic, Komfort és Prémium család. Mindegyik szemüveg megfelel az EN166:2001 1FT szabványnak, nagy sebességű, alacsony energiájú részecskék ütései ellen védelmet nyújtanak, 1. optikai osztályú lencsék biztosítják a magas látási tisztaságot.

Zárt védőszemüvegek

Nagyfokú kényelem, széles látást biztosító lencse és modern, ergonómikus kivitel. Ezek a szemüvegek magas szintű védelmet nyújtanak, kialakításuk lehetővé teszi szélsőséges körülmények közötti alkalmazhatóságukat veszélyes anyagok, mint pl. részecskék, folyadékcseppek, gázok és porok ellen.

Márkák Giasco Uvex Abeba KCL Honeywell 3M 3M Naturtex